top of page
Gong 8 directions

Klankbad
Laat je onderdompelen in klanken en trillingen

We nodigen jou graag uit deel te nemen aan een ontspannend klankbadLaat je maar liefst 1,5 uur onderdompelen in een magische zintuigelijke ervaring van diepe oerklanken, trillingen en frequenties, in een gezelschap van maximaal 20 deelnemers.

Gun jezelf een waardevol & bewustmakend geschenk!

Tijdens het klankbad zullen we jou meenemen op een diepe ontspanning in jouw eigen binnenwereld. Door het bespelen van vele bijzondere klankschalen, instrumenten, het spelen van live-muziek en een breed spectrum aan holistische technieken zullen we jouw algehele systeem een warm bad geven van universele liefde, ontspanning en bewustwording. 

Wij bieden jou tijdens dit uniek klankbad:

Gezegende Nepalese chakra & theta klankschalen

Onstpanning en jezelf opladen
Unieke mooie locatie, akoestisch en energetisch uitgekozen

Grid van kristallen en edelstenen
Bewustmaking en energetisch werk met klanken en trillingen
Theta meditatie en aardingsmeditatie
Eight Corners of Heaven Mirror Gong
Sjamanistische instrumenten en technieken
Kristallen DNA klankschalen
Binaural stemvorken en binaural beats
Breed spectrum aan bewustmakende instrumenten

Bekrachtigen van persoonlijke intenties middels een intentiekaars
Kant en klare comfortabele ligplek met deken, kussen en oogmasker

De volgende positieve effecten kun je verwachten:

Energetische blokkades opheffen, loslaten en energie weer laten stromen 
De energetische technieken zorgen voor een reiniging van het energieveld en de chakras 
Activatie van het spirituele DNA en intuïtie
De klan
ken en trillingen hebben een ontspannende en aardende werking
Het openen van onderbewuste en onderdrukte persoonlijke stukken 

De geuren & kruiden nemen je mee in een diepe beleving en ontspanning
Verbinding met de bron van je ware essentie en universele liefde
Beland in een diepe trance van eenwording en bewustwording met jezelf
De diepe oervibraties en klanken laden je op en geven vernieuwde energie
Bekrachtig
ing van jouw intenties
 

P9028876.jpg
P9029123.jpg

Het klankbad

Een bewustmakende ontdekkingsreis

Tijdens dit klankbad zullen we jou meenemen op een diepe energetische ontdekkingsreis in jouw eigen binnenwereld. Door het aanspelen van diverse klankschalen en instrumenten, het spelen van helende live-muziek en holistische technieken zullen we jouw gehele systeem een warm bad geven van universele liefde, bewustwording en heelwording. Omdat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar spelen wij tijdens de klankreis in op het welzijn van zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele aanwezigheid.

P9029060.jpg

Krachtige oerklanken & vibraties

Zoals je misschien weet bestaat tot circa 70% van ons lijf uit water.

Weet je dat dit overeen komt met circa 45 liter water? 

Water stroomt, geeft leven en is zeer gevoelig voor trillingen en beweging.

Stel je maar eens voor dat je een steentje in een prachtig meer gooit, en dat dat steentje kringen maakt tot aan de oever. Ons gehele systeem zal precies op deze wijze reageren op trillingen.  

De verschillende trillingen van de klankschalen en andere instrumenten stromen in een golfbeweging door het vocht in ons systeem.

 

Door het aanspelen van harmonieuze oertonen word negatieve energie en spanning losgetrild en gezuiverd.

Het lijf ontvangt hierdoor als het ware een herstellende massage van trillingen en energie.

 

Elke trilling heeft een gunstig effect op een bepaalde laag van zowel jouw fysieke, emotionele, mentale als spirituele welzijn. Zo werken wij bijvoorbeeld met heldere kristallen klankschalen die een positieve werking hebben op ons DNA herstel en met traditionele en gezegende klankschalen uit Nepal die een zuiverend effect hebben op diverse energiecentra’s in ons systeem. Daarnaast gebruiken we ook sjamanistische instrumenten en klankschalen die veel invloed hebben op de activiteit van onze hersengolven. Tijdens de klankreis nemen we je mee in een diepe Theta-staat. Dit is een diepe meditatieve droomstaat waarin je vaak beland voordat je lichaam in slaap valt. In deze staat wordt jouw onderbewustzijn geopend waardoor je nog dieper in verbinding komt met de meest pure vorm van jouw ware essentie.

water_sound.jpg

Activatie van het onderbewustzijn 

Gedurende de energetische klankreis begeleiden we jou stapsgewijs om een diepe reis te maken in jouw eigen binnenwereld. Door het inzetten van holistische technieken, vibraties, geuren en meditatie nemen we jou geleidelijk mee in een ontspannende droomstaat waarin je verbinding zult maken met jouw onderbewustzijn. 

Deze droomstaat wordt ook wel de Theta-staat genoemd. De Theta-staat is een staat waarin onze hersengolven automatisch zullen vibreren op een trilling tussen 4 en 8 Hz. Het is de diepe ontspannende staat waarin je jezelf zult bevinden voordat je in slaap valt. Ook is het de staat waar onze creativiteit en intuïtie wordt geactiveerd en waar herinneringen en sensaties te voorschijn kunnen komen. Tijdens een trancereis zoals de energetische klankreis zullen jouw hersengolven gaan vibreren in de Theta-staat, ook al ben je er zelf niet bewust van.

Weet je dat we slechts 10% van onze hersenen actief gebruiken? De overige 90 % wordt passief gebruikt en wordt slechts geactiveerd wanneer we onszelf openen voor ons onderbewustzijn.  Het onderbewustzijn bevat alle herinneringen en sensaties die ooit hebben plaats gevonden sinds het prille begin van ons bestaan en zelfs dat wat genetisch bepaald is vanuit onze voorouderlijke lijnen. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van een computer die bestaat uit allemaal mapjes, documenten, foto's en programma's. Wanneer je de computer opstart en slechts het bureaublad voor je ziet kun je onmogelijk weten en inschatten welke programma's er allemaal op geïnstalleerd zijn en welke digitale activiteiten plaats hebben gevonden in het verleden.

Wat we hiermee willen vertellen is dat wanneer jouw onderbewustzijn wordt geopend er ook een heleboel dingen langs kunnen komen die op dat moment gezien willen worden.

Denk aan herinneringen, emoties, sensaties van alle aard, associaties of misschien wel een diepe levensles of een waardevol inzicht. Gezien iedereen een andere binnenwereld heeft zal de verbinding met het onderbewustzijn voor ieder anders verlopen. De een kan bijvoorbeeld meer emoties voelen dan de ander omdat diegene gevoeliger is, terwijl de ander misschien meer visies en beelden kan waarnemen doordat diegene meer mediteert of veel bezig is met het observeren van zijn eigen aanwezigheid. En bij de ander kan het zomaar zijn die persoon het gevoel heeft amper iets ervaren te hebben door de blindering van zijn eigen verwachtingen of door de confrontatie met dieper liggende stukken.

Iedereen neemt op zijn eigen unieke manier waar. En daarom willen we al onze deelnemers de boodschap meegeven om zichzelf en hun ervaring niet te willen vergelijken met de ervaringen van anderen.

 

De mooiste ervaringen ontstaan juist wanneer je alle verwachtingen helemaal los kunt laten en jezelf bevrijdt uit de staat van controle en zelfsabotage. Wanneer je jezelf gunt om deze bevrijding te omarmen zul je openstaan voor wonderen!

Praktische informatie

Voorbereiding

We raden je aan een sterke emotionele intentie vanuit het hart naar de reis mee te nemen. Verder is het beste geen verwachtingen te hebben en vergelijkingen met andere ervaringen los te laten.

 

Wij verzorgen

- Een zeer comfortabel ligbed inclusief kopkussen en deken

- Kwalitatieve en comfortabele oogmaskertjes

- Kruidenthee en water

- Additionele gezonde verrassing na afloop

 

Eventueel zelf meenemen
Mocht je toch zelf expliciet eigen spullen mee willen nemen dan mag dat. Denk herbij aan een eigen eenpersoons luchtbed, klapstoel of ligmat, waar je na jouw weten voor twee uur comfortabel en ontspannen en kunt verkeren.

Een yogamatje is uit ervaring voor de meeste deelnemers niet comfortabel genoeg. Uiteraard mag je ook gewoon op een stoel zitten als dat voor jou fijner is of op een meditatiekussen of yogakrukje. Gezien het formaat van de ruimte vragen we iedereen om een ligmatras, matje of stoel mee te nemen die bedoeld is voor slechts een persoon.

Mocht je eventueel een extra eigen dekentje of kopkussen mee willen nemen dan kan dat ook. Het gaat er immers om dat je moeiteloos kunt ontspannen op jouw eigen plekje door een optimale lig of zit comfort.

Uiteraard adviseren we ook dat je comfortabele kleding draagt. Denk aan bijvoorbeeld een yoga broek, extra warme sokken of een los zittende trui.

Verantwoordelijkheid

Ben je slecht ter been of ervaar je ernstige problemen met jouw gezondheid zoals bijvoorbeeld epilepsie, hartproblemen, extreme diabetes of een (onvoorspelbare) geestelijke aandoening, geef ons dit dan tijdig aan ons door zodat we hier (indien mogelijk) rekening mee kunnen houden. Bij twijfel raadpleeg altijd jouw eigen huisarts of  ervaringsdeskundige. Elke deelnemer participeert op basis van eigen risico en verantwoordelijkheid. Indien hier vragen over zijn kun je  uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

Integratie

We raden je aan om jezelf minimaal 1 week de tijd te geven om alle aspecten in je systeem te verwerken alvorens je weer een nieuwe sessie aangaat. Het is sowieso wijs om de dag na de klankreis een moment van rust voor jezelf te nemen. Tevens wordt aangeraden genoeg water te blijven drinken.

Investering in jezelf

Voor wat wij met jou delen vragen wij een bijdrage van 35,- euro.
Ben er bewust van dat de waardevolste investering altijd in jezelf begin
t.
We werken met een bindende reservering op vooruitbetaling, hiermee ben je verzekerd van een plek.

Agenda

Agenda 2024 Klankbaden

Klankbad

Zondag 17 maart 2024

19:00 - 21:00

Avond editie

€ 35,-

maximaal 20 deelnemers

Odapark, Venray

bottom of page