top of page
decoratieve vorm

Holistische klankreis

We nodigen jou graag uit deel te nemen aan een onvergetelijke holistische klankreis. Laat je maar liefst twee uur meevoeren in een magische zintuigelijke ervaring van heilzame klanken, trillingen en vibraties.

Fibonacci flower

De holistische klankreis

Tijdens de holistische klankreis zullen we jou meenemen op een diepe energetische ontdekkingsreis in jouw eigen binnenwereld. Door het aanspelen van diverse heilzame instrumenten, het spelen van helende live-muziek en holistische genezingstechnieken zullen we jouw gehele systeem een warm bad geven van universele liefde, bewustwording en genezing. Omdat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar spelen wij tijdens de klankreis in op het welzijn van  zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele aanwezigheid.  Daarnaast werken we met helende wierook, edelstenen en gebedsliederen. 

Wij bieden jou:

Breed spectrum aan reinigende & helende instrumenten
Chakra & Aura reiniging 
Gezegende Nepalese klankschalen
Heilzame Gebedsliederen 
Diepte & Theta meditatie
Hypnose & NLP technieken
Eight Corners of Heaven Mirror Gong
Positieve downloads en affirmaties
Live paino & zang
Kristallen klankschalen 
DNA healing & activatie
Aromatherapie & heilige kruiden
Holistisch afvoeren van collectieve energie & spanning

Positieve effecten!

Energetische blokkades opheffen en energie weer laten stromen 
De energetische technieken zorgen voor een reiniging van het energieveld en de chakras 
Activatie van het spirituele DNA en intuïtie
Het openen van onderbewuste en onderdrukte persoonlijke stukken 
De instrumentele vibraties aarden je en brengen je in contact met je lichaam
Verbinding met de bron van je ware essentie en universele liefde
Beland in een diepe trance van heling, bewustwording en ontspanning
De helende vibraties laden je op en geven vernieuwde energie
Kom tot jezelf en verbind met jouw binnenwereld
 

tobi morena samen spelen definitief.jpg
Singin bowls and Shipibo tapestry Kené art

Heilzame klanken

Zoals je misschien weet bestaat tot  circa 70% van ons lijf uit water.

Weet je dat dit overeen komt met circa 45 liter water? 

Water stroomt, geeft leven en is zeer gevoelig voor trillingen en beweging.

Stel je maar eens voor dat je een steentje in een prachtig meer gooit, en dat dat steentje kringen maakt tot aan de oever. Ons gehele systeem zal precies op deze wijze reageren op trillingen.  

De verschillende trillingen van de klankschalen en andere instrumenten stromen in een golfbeweging door het vocht in ons systeem.

 

Door het aanspelen van harmonieuze oertonen word negatieve energie en spanning losgetrild en gezuiverd. Het lijf ontvangt hierdoor als het ware een herstellende massage van trillingen en energie.

 

Elke trilling heeft een gunstig effect op een bepaalde laag van zowel jouw fysieke, emotionele, mentale als spirituele welzijn. Zo werken wij bijvoorbeeld met heldere kristallen klankschalen die een positieve werking hebben op ons DNA herstel en met traditionele en gezegende klankschalen uit Nepal die een zuiverend effect hebben op diverse energiecentra’s in ons systeem. Daarnaast gebruiken we ook sjamanistische instrumenten en klankschalen die veel invloed hebben op de activiteit van onze hersengolven. Tijdens de klankreis nemen we je mee in een diepe Theta-staat. Dit is een diepe meditatieve droomstaat waarin je vaak beland voordat je lichaam in slaap valt. In deze staat wordt jouw onderbewustzijn geopend waardoor je nog dieper in verbinding komt met de meest pure vorm van jouw ware essentie.

Schermafbeelding 2023-05-07 om 15.16.14.png
Singin bowls and Shipibo tapestry Kené art

Activatie van het onderbewustzijn 

Gedurende de holistische klankreis begeleiden we jou stapsgewijs om een diepe reis te maken in jouw eigen binnenwereld. Door het inzetten van holistische technieken, vibraties, geuren en meditatie nemen we jou geleidelijk mee in een ontspannende droomstaat waarin je verbinding zult maken met jouw onderbewustzijn. 

Deze droomstaat wordt ook wel de Theta-staat genoemd. De Theta-staat is een staat waarin onze hersengolven automatisch zullen vibreren op een trilling tussen 4 en 8 Hz. Het is de diepe ontspannende staat waarin je jezelf zult bevinden voordat je in slaap valt. Ook is het de staat waar onze creativiteit en intuïtie wordt geactiveerd en waar  herinneringen en sensaties te voorschijn kunnen komen. Tijdens een trancereis zoals de holistische klankreis zullen jouw hersengolven gaan vibreren in de Theta-staat, ook al ben je er zelf niet bewust van.

Weet je dat we slechts 10% van onze hersenen actief gebruiken? De overige 90 % wordt passief gebruikt en wordt slechts geactiveerd wanneer we onszelf openen voor ons onderbewustzijn.  Het onderbewustzijn bevat alle herinneringen en sensaties die ooit hebben plaats gevonden sinds het prille begin van ons bestaan en zelfs dat wat genetisch bepaald is vanuit onze voorouderlijke lijnen. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van een computer die bestaat uit allemaal mapjes, documenten, foto's en programma's. Wanneer je de computer opstart en slechts het bureaublad voor je ziet kun je onmogelijk weten en inschatten welke programma's er allemaal op geïnstalleerd zijn en welke digitale activiteiten plaats hebben gevonden in het verleden.

Wat we hiermee willen vertellen is dat wanneer jouw onderbewustzijn wordt geopend er ook een heleboel dingen langs kunnen komen die op dat moment gezien willen worden

Denk aan herinneringen, emoties, sensaties van alle aard, associaties of misschien wel een diepe levensles of een waardevol inzicht. Gezien iedereen een andere binnenwereld heeft zal de verbinding met het onderbewustzijn voor ieder anders verlopen. De een kan bijvoorbeeld meer emoties voelen dan de ander omdat diegene gevoeliger is, terwijl de ander misschien meer visies en beelden kan waarnemen doordat diegene meer mediteert of veel bezig is met het observeren van zijn eigen aanwezigheid. En bij de ander kan het zomaar zijn die persoon het gevoel heeft amper iets ervaren te hebben door de blindering van zijn eigen verwachtingen of door de confrontatie met dieper liggende stukken.

Iedereen neemt op zijn eigen unieke manier waar. En daarom willen we al onze deelnemers de boodschap meegeven om zichzelf en hun ervaring niet te willen vergelijken met de ervaringen van anderen.

 

De mooiste ervaringen ontstaan juist wanneer je alle verwachtingen helemaal los kunt laten en jezelf bevrijdt uit de staat van controle en zelfsabotage. Wanneer je jezelf gunt om deze bevrijding te omarmen zul je openstaan voor wonderen!

 

Tijdens jouw proces zullen we jou met alle liefde op energetische wijze ondersteunen. Dus ook wanneer je misschien door een lastiger momentje moet prikken waarin bepaalde emoties of sensaties naar boven komen.

Singin bowls and Shipibo tapestry Kené art

Praktische informatie

Zelf meenemen

Eigen zit of ligplek

Wanneer je deelneemt aan onze klankreizen adviseren we je om een eigen eenpersons luchtbed, klapstoel of ligmat mee te nemen waar je na jouw weten voor twee uur comfortabel en ontspannen en kunt verkeren. We adviseren dit omdat iedereen op zijn eigen unieke manier ontspant en zodat jij jouw meest comfortabele ligmatje of zitje zelf kunt uitkiezen.

Een yogamatje is uit ervaring voor de meeste deelnemers niet comfortabel genoeg. Uiteraard mag je ook gewoon op een stoel zitten als dat voor jou fijner is of op een meditatiekussen of yogakrukje. Gezien het formaat van de ruimte vragen we iedereen om een ligmatras, matje of stoel mee te nemen die bedoeld is voor slechts een persoon.

Ben je niet in de gelegenheid om zelf iets mee te nemen dan kan er op afspraak iets door ons verzorgt worden.

Oogmaskertje

Aangezien de reis met ogen dicht wordt ervaren adviseren we je een blinddoek, sjaaltje of slaapmasker meenemen. Jouw klankreis zal dan vele malen effectiever en ontspannender worden ervaren.

 

Extra comfort 

We raden je aan om ook een eigen dekentje of kopkussen mee te nemen. Het gaat er immers om dat je moeiteloos kunt ontspannen op jouw eigen plekje door een optimale lig of zit comfort.

Uiteraard adviseren we ook dat je comfortabele kleding draagt. Denk aan bijvoorbeeld een yoga broek, extra warme sokken of een los zittende trui.

Ben je niet in de gelegenheid om zelf iets mee te nemen dan kan er op afspraak iets door ons verzorgt worden.

 

Verantwoordelijkheid

 

Ben je slecht ter been of ervaar je ernstige problemen met jouw gezondheid zoals bijvoorbeeld epilepsie, hartproblemen, extreme diabetes of een ( onvoorspelbare ) geestelijke aandoening, geef ons dit dan tijdig aan ons door zodat we hier ( indien mogelijk ) rekening mee kunnen houden. Bij twijfel raadpleeg altijd jouw eigen huisarts of  ervaringsdeskundige. Elke deelnemer participeert op basis van eigen risico en verantwoordelijkheid. Indien hier vragen over zijn kun je  uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

 

Integratie

We raden je aan om jezelf minimaal 1 a 2 weken tijd te geven om alle aspecten in je systeem te verwerken alvorens je weer een nieuwe sessie aangaat. Het is sowieso wijs om de dag na de klankreis een moment van rust voor jezelf te nemen.

Verplaatsing locatie

Bij minder dan de helft aanmeldingen beroepen wij ons erop om de locatie van de klankreis te verplaatsen naar onze eigen gezellige praktijkruimte Sacred Union in Well, Limburg. Annuleringen dienen met geldige reden minimaal 48 uur van te voren doorgegeven te worden om in aanmerking te komen voor volledige restitutie van het desbetreffende bedrag voor de klankreis. Bij annuleringen die binnen 24 uur worden doorgegeven zonder geldige reden restitueren wij  50% van het desbetreffende bedrag voor de klankreis.

 

Investering in jezelf

 

Voor wat wij met jou delen vragen wij een bijdrage van € 35,- euro.

Ben er bewust van dat de waardevolste investering altijd in jezelf begint.

bottom of page